Opfrisopleiding

Het is belangrijk dat je de auto in kunt stappen met een goed gevoel. Autorijden moet als plezierig ervaren worden. 

Heb jij jouw rijbewijs, maar toch een bepaalde vorm van angst, moeite of iets dergelijks? Dan komt deze opleiding bij LesCar goed van pas. De opfrisopleiding bestaat uit een paar goede opfrislessen, waarbij het rijden weer vanouds wordt. Het doel is dat het zelfvertrouwen weer terug komt en dat het autorijden weer als plezierig wordt ervaren. 

Deze opleiding is geschikt voor automobilisten die bepaalde dingen niet durven of goed kunnen uitvoeren, zoals het parkeren, keren, uitvoegen en invoegen op de snelweg. Dit kan te maken hebben met angst of onzekerheid. Ook mensen die lang niet meer hebben gereden en/of meer willen leren over het nieuwe rijden, kunnen gebruik maken van deze opfrisopleiding. 

Wij gaan er samen voor zorgen dat jij weer als een waardige autobestuurder de weg op kan.
Je kunt je hieronder aanmelden voor de opfrisopleiding.

Meld je aan voor een gratis proefles!

Meld je aan voor een gratis proefles. Zo kun je kennis maken met zowel de instructeur als de auto. Tijdens deze les wordt uitgelegd wat er van jou verwacht wordt, hoe de lessen er aan toe zullen gaan en uiteraard hoeveel lessen je nodig hebt om uiteindelijk het rijexamen uit te kunnen voeren. Ook gaat de instructeur een stukje rijden met je, zodat jouw kennis wat betreft het rijden goed getest kan worden. Op basis hiervan wordt jou een lespakket aangeboden.