Spoedopleiding

Deze opleiding is geschikt voor leerlingen die graag in raptempo hun rijbewijs willen behalen. Dit is mogelijk bij LesCar en met de nodige hulp van de instructeur kan jij je rijbewijs behalen in een hele korte tijd. 

Deze opleiding vergt veel tijd en moeite van je, maar dan heb je ook wat. De inzet is heel belangrijk, omdat je in een relatief korte tijd veel informatie binnen krijgt en moet verwerken. Dit is nodig, zodat je dit goed kunt uitvoeren in de praktijk. Ook van de instructeur is meer inspanning nodig. Daarom is het heel belangrijk dat er goed gepland wordt. Bij deze opleiding gaat de instructeur, los van het adviseren welk lespakket het beste bij je past, een planning voor jou opstellen. Dit is nodig, zodat jij zo snel mogelijk jouw rijbewijs kunt behalen. 

Bij de spoedopleiding is het wel belangrijk dat je het theorie-examen al hebt behaald. Dit is een eis bij autorijschool LesCar. De instructeur kan de opleiding zodanig op maat afstellen, zodat je vanaf de start meteen kunt toewerken naar het eindexamen. In veel gevallen gaat de spoedopleiding zo snel, dat er nauwelijks tijd is om de focus te leggen op het theorie-examen. Het in plannen en afleggen van een theorie-examen kan in sommige gevallen enkele weken duren. Bij deze spoedopleiding is daar geen tijd voor, vandaar dat het vereist is. 

Heb jij je theorie-examen behaald en wil jij graag binnen enkele weken het praktijkexamen afleggen? 
Dit is mogelijk door je aan te melden voor de spoedopleiding. 

Meld je aan voor een gratis proefles!

Meld je aan voor een gratis proefles. Zo kun je kennis maken met zowel de instructeur als de auto. Tijdens deze les wordt uitgelegd wat er van jou verwacht wordt, hoe de lessen er aan toe zullen gaan en uiteraard hoeveel lessen je nodig hebt om uiteindelijk het rijexamen uit te kunnen voeren. Ook gaat de instructeur een stukje rijden met je, zodat jouw kennis wat betreft het rijden goed getest kan worden. Op basis hiervan wordt jou een lespakket aangeboden.