Reguliere opleiding

Op basis van de proefles wordt jou het juiste pakket op maat aangeboden. De instructeur zorgt ervoor dat hij na deze les het juiste pakket kan adviseren. Dit gebeurt uiteraard op een eerlijke wijze en het is belangrijk dat de leerling hier ook akkoord mee gaat. Uiteindelijk moeten alle neuzen de zelfde kant op wijzen en alleen zo kan het rijbewijs behaald worden. 

In de reguliere pakketten worden rijlessen, een vaste lesauto, vaste rijinstructeur, advies, leskaart en een praktijkexamen aangeboden. Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen op hun gemak worden gesteld. Hierbij is het belangrijk dat de geboden faciliteiten voldoen aan de verwachtingen, zodat de leerlingen niet telkens voor verrassingen komen te staan. Bij autorijschool LesCar worden vaste tarieven gehanteerd en uiteraard is het mogelijk om in termijnen te betalen!

Mocht je hiervoor gelest hebben bij een andere rijschool en al enige rijervaring hebben, is het uiteraard mogelijk om over te stappen als dat nodig is. Tijdens de proefles zal de instructeur kunnen peilen wat het niveau is en waar de leerling is gebleven in zijn/haar ontwikkeling. Op basis daarvan zal de instructeur een passend lespakket aanbevelen. Ook is het mogelijk om losse lessen te volgen en dit wordt vaak aangeraden als de leerlingen niet veel lessen meer nodig hebben. Uiteraard worden deze zaken zeker besproken na de proefles, zodat alles duidelijk wordt voor zowel de leerling als de instructeur. Uiteindelijk is het voor ons belangrijk dat wij samen timmeren aan de weg en ons einddoel behalen. 

Naast de reguliere pakketten biedt autorijschool LesCar ook All-In pakketten aan. Dit is de bedoeld voor leerlingen die veel moeite ervaren bij het rijden en meer aandacht nodig hebben. Deze leerlingen hebben vaak meer hulp nodig en dit wordt ze dan ook aangeboden. Dit zijn goede lespakketten voor leerlingen die deze hulp nodig hebben, omdat hierbij LesCar de verantwoording neemt om alle zorgen rondom de rijopleiding te ontnemen. Hierbij kan gedacht worden aan het inplannen van theorie-examens en het aanbieden van theoriecursussen en proefexamens. Wij zorgen ervoor dat de leerling zich alleen hoeft te focussen op het rijden. Zo kan de leerling snel ontwikkelen tot een bevorderde automobilist en makkelijk slagen voor het praktijkexamen. 

Heb jij volledige steun nodig tijdens de opleiding? Dan kun je op advies van de instructeur gaan voor onze All-In pakketten. Met deze keuze word je volledig gesteund in alle onderdelen die doorlopen dienen te worden. Zo hoef jij je enkel te focussen op het zo goed mogelijk uitvoeren van verschillende onderdelen. Alle zorg rondom de rijopleiding wordt ontnomen en geregeld voor je door LesCar. 

 

Meld je aan voor een gratis proefles!

Meld je aan voor een gratis proefles. Zo kun je kennis maken met zowel de instructeur als de auto. Tijdens deze les wordt uitgelegd wat er van jou verwacht wordt, hoe de lessen er aan toe zullen gaan en uiteraard hoeveel lessen je nodig hebt om uiteindelijk het rijexamen uit te kunnen voeren. Ook gaat de instructeur een stukje rijden met je, zodat jouw kennis wat betreft het rijden goed getest kan worden. Op basis hiervan wordt jou een lespakket aangeboden.